Word jij de SDG Pionier van 2019?

English version

Aanmelden is niet meer mogelijk

Zet jij je in voor de Sustainable Development Goals en werk je bij een bedrijf dat deel uitmaakt van het Global Compact Netwerk? Ben je jonger dan 35 jaar? En zou je graag erkent worden tijdens de 74ste UN General Assembly in New York in september?

 

Geef je dan nu op en maak kans om verkozen te worden tot SDG Pionier Nederland 2019! Dit betekent nationale en internationale erkenning. Een podium voor jouw ideeën binnen één van de belangrijkste duurzaamheidsnetwerken van de wereld en de mogelijkheid om je te laten inspireren door - en samen te werken met - andere Global Compact bedrijven om de samen de wereld een stukje mooier te maken en de SDG’s te bereiken. In mei wordt de Nederlandse SDG Pionier van 2019 verkozen, wat de mogelijkheid biedt mee te doen aan de internationale ronde. De winnaars van de internationale ronde zullen in september bekend worden gemaakt tijdens de UN General Assembly in New York en de titel Global SDG Pionier 2019 verkrijgen. Kortom, een programma dat vele deuren kan openen!

 

Ben jij een CEO/iemand van het management team die vind ook vindt dat de individuen en bedrijven achter duurzaamheid, in lokale en wereldwijde markten, in het zonnetje gezet moeten worden? Nomineer dan iemand die volgens jou te titel SDG Pionier 2019 verdient.

 

Meer informatie lees je hier

 

Meld je aan!

 

Nomineer een werknemer!

 

Vragen of meer informatie? Neem een kijkje bij de FAQ of stuur een mail naar onze project manager Anouk Torsing: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.